27 May 2011

holliday~

lame tak post entry kan? sangat busy laa. ni baru habis last paper untuk exam mid-year.
then cuti 2 minggu.
tak planning pun nak g mane2.
just nak siap kan homework2 yg tinggi melangit tu je.
hmmmm ENJOY YOUR HOLIDAY allz ~

20 May 2011

sangat penat weyh. da 2 minggu exam mid-year.
hari ni just MATHEMATICS paper 1 & 2.
hmmmm. setakat nak lulus tu.
boleh la kot.
ngee~

19 May 2011

!@*&%?!>* 
ta boleh jawab exam hari ni.
CHEMISTRY paper 1 aku tembak je
*xstudy + slalu xdatang punye pasal
ADD.MATH paper 2 aku jawab soalan yg aku study je
**mmg dah planning pun.
HEHEHEHE
confirm cegu bising nanti

18 May 2011

yeah! dengan bangge nye, aku tak tinggal pun soalan esei SEJARAH kertas 2 td
**tapi xsure la betul ke tak jawapan tu. ngee~
harap2 lulus.
then, PENDIDIKAN ISLAM kertas 1 xde lah susah mane pun.
d'sebabkan last minute baru bace so, aku tak brape nk boleh jawab.
**kecewe  0.o

. . . . .
. . . . .
. . . . .
paper utk esok tak study lagi ni
mati la aku.
seronok sangat hang out nan mySAYANG tadi.
penat la.
tak de mood dah nak study

16 May 2011

happy teacher's day

bagus nye la yuyu ni.
ambil kesempatan holiday sehari hari ni kan?
cegu pun tak cuti.
bukan tak nak g.
tapi dah sedia maklum bahawa NURUL ATIKAH ni tidak boleh sama sekali duduk bersila at assembly tu
*hakikat oke.
n aku dah tau, if ade celebration at skolah tu,
mesti sampai matahari tegak atas kepale, baru habis.
oleh itu, secare rasmi nye yuyu tidak ke sekolah sebagai mne pelajar2 lain.
(ayat tak leh belah betul)
maaf kan yuyu ye cegu2 semue.
yuyu rase PENGETUA telah maklum kan mengenai keadaan yuyu at cegu2 semue kan?
hee~
anyway. SELAMAT HARI GURU. tolong la restui sgala ilmu yg cegu dah kasi,
terutamanya utk cegu _ _ _ _ _ _.
"sy tau cegu berdendam sgt ngan sy pasal kes tahun lepas tu kan? cegu mmg tak puas hati ngan kitorang. nak2, sy. sy tau la cegu. sy harap lepas ni cegu redha kan lah segale ilmu yg cegu ajar at kami. "

15 May 2011

happy birthday (!)

hari ni bday my adik. NUR AQILAH FATIHAH
"hoi. budak. dah besor da mu. tapi perangai macam budak2.
yuyu harap, lepas ni qielah jd lg rajin tak degil n
dapat 5A UPSR tahun ni. oke!"
tak celebrate besar2 pun. just g makan at TANJUNG RIA je.
lagi pun qielah penat. pagi tadi dia ade sukan at skolah
||
||
  then aku, mySAYANG, luna, daddy n hariz 
g mega.
ingat kan nak tengok wayang.
tapi malas la.
t mammy membebel pulak.
so kitorang g tengok 5-D je.
 -before masuk. *baju oren tu, hariz-

wooaah !
syok gile gua cakap sama lu.
sape yang kedekut tu.
mmg rase tak berbaloi bayar RM15 utk 7-8 minit.
tapi, bagi aku.
aku puas!
mule2 masuk.
macam tak best je
TAPI . .
habis basah baju aku hari ni.
kuar dari situ buat muke comel je sambil cover baju yg basah tu.
dah la, orang at luar boleh tengok kite at dalam.
**agak memalukan
ahh! peduli pe aku.
sape yg duk KUANTAN tapi tak tau at mane.
meh sini nak bagi tau.
lokasi nye terletak at 3rd floor BERJAYA MEGAMALL.
(berhampiran bowling n cinema)
korang jangan g meraban ke ECM pulak.
mmg tak jumpe nye lah
(ECM ad bowling ke? *muke pelik -.-)
-before balik. *jangan tegur! aku tau kaki aku pelik kan?-

||
||
-hee~ letak gambar aku satu boleh?-

13 May 2011

hari ni paper paling susah sekali.
*tipu... tipu
berpeluh-peluh nak jawab weyh. 
tak cukup mase BOLEYH ARK?
(ayat LUNA)
dapat je kertas. berdebor weyh. 
tengok ,, PENDIDIKAN JASMANI & KESIHATAN
perhhh. aku mane la reti bab2 ni. dah la tak pernah ambek tau.
boleh ke x nak wat,
hah. jawab jawab .
HEHEHEHE

12 May 2011

happy birthday bro !

hari ni birthday abang kan? last year yuyu xkasi pun present at abngah ork?
kedekut punye adik. porah. hehehe.
tapi this year yuyu ad present untuk abngah.
yuyu harap present ni dapat tolong abngah at 'sane'
yuyu tak mampu nk bg lebih.
bacaan surah Al-Fatihah n Yassin je yuyu mampu hadiah kan utk abngah
yuyu sentiase ingat n doakan abngah.
kak Betty pun yuyu xlupe jugak.
sebab abngah n kak Betty satu2 nye abg n kakak yg yuyu ad kan.
yuyu rase macam baru semalam abngah crite at yuyu pasal kawan2 abngah wat suprise bday party at abngah
yuyu tengok abngah happy sangat criter at ktorang pe yg diorang wat.
tp yuyu sedar,
semue tu dah berlalu.
hampir setahun abngah tinggal kan ktorang kan.
honestly. I MISS YOU a LOT bro.
i really miss you.
thanx sebab slalu datang dlm mimpi yuyu.
dgn senyuman abngah yg jernih dalam mimipi yuyu tu,
dah cukup bagi yuyu melepaskan rindu yuyu at abngah.
walaupun sekejap. yuyu puas.
kalau boleh. yuyu nak peluk abngah !
mase kecik2 dulu, yuyu xrapat sgt ngan abngah sbb kte terpisah.
bile kte dah d'pertmukan, abngah pulak tnggal kan yuyu.
yuyu baru nak merase kasih syg seorang abg selepas kakak tinggal kan kte smue.
nk wat mcm mne.takdir dah tersurat macam tu.
yuyu redha~
second day exam.
sumpah kabor.
penat kot.
al-maklum la, aku lame tak g sekolah.
rase tak biase pulak.
hehe
hari ni ENGLISH paper 1 & 2 dan SEJARAH kertas 1
*tak ready langsung nak exam hari ni.
aku wat essay merapu-rapu je tadi.
lame tak menulis.
tak de idea.
dapat soalan je. aku jadi stuck.
habis laa~

11 May 2011

war is begin (!)

perhh title aku tak leh blah la.
macam pe je.
hah. first day exam mid-year hari ni.
BAHASA MELAYU kertas 1 &2 
aku harap boleh lulus.
lame sangat tak dtg skolah.
byk yg aku tak tahu.
susah betul la.
hmmmmm -.-
||
||
gara2 exam hari ni.
aku tak g MOPD.
n BAD NEWS nye,
appointment aku d'post pone sampai bulan SEPTEMBER.
aarrgghh~
dah la date hari ni ni aku dapat mase JANUARY hari tu.
terpakse la tunggu

09 May 2011

happy mother's day

i LOVE u mummy

04 May 2011

sweet seventeen

its my BIRTHDAY
..
..
mami kasi blouse n blanje hair cut 
dady blanje makan 

-makan at kedai biase je coz tempat yang nak g tu tutup.
then Luna n daday wat suprise.diorang beli kek.(macam budak2 pulak ase)



**thanx korang yang igt n wish birtday yuyu . pic. akn d'upload late sikit. sory~

03 May 2011

bad smell

hah. sape yang duk at kuantan 
pernah tak tau @ g tempat ni ??
tak payah nk wat muke pelik la
(ad yang dah garu2 kepale nk pikir tuh)
sah2 majoriti korang tak pernah tau tempat ni wujud kan ?
hah? Taman Gelora?
no no no
Taman Bandar?
haish korang ni. sejak bile taman bandar ad jambatan gantung?
(aku pulak yang pelik hee~)
meh sini nak bg tau..,
g ambik pen/pensil n kertas.
catat alamat yg aku nk kasi ni.
gambar yang at atas tu terletak di belakang Hotel Vistana je.
cehh. bukan la jauh sangat pun.
sape yang tak tau hotel tu kat mane mmg kesian la.
g pindah bandar lain .
tak payah duk Kuantan. *jahat nye yuyu ni.
..
..
bile mule2 aku sampai je. ppeerrhhh bau dye. xleh bla betul la.
aku xtau pe motif taman rekreasi ni dwujudkan oleh JPS
tapi jujur aku cakap.
mmg aku INSAF bile dtg situ.
tempat oke la. just sungai tu je.
ish ish ish.
sedih betul aku tengok.
macam2 ade dalam tu
*dah mcm kedai runcit da
HEHEHE
..
..
wahai manusia sekalian.
tolong la jage alam sekitar
sanggup ke korang duk dalam kotor n bau busuk.
ce korang bayang kan. umah korang camtu
mesti xnak kan?
so lepas ni
jangan nak wat muke xbersalah, pandang kiri kanan 
bile line clear
ko selambe je buang sampah macam melepas kentot.

aku bukan nak wat2 prihatin
tapi aku ni ade ksedaran sivik

01 May 2011

x planning pun nak keluar hari ni.
tapi sbb wawa xjadi nk dtg rumah
so,
aku g ECM. 
..
..
kul 3.15
-baru dapat table at PIZZA HUT. bengang gile. tekan button 'call' byk kali tp xdtg2 gak.
aku order spagetti. kul 4.30 baru dapat. see? bape lame aku berkampung at situ. sakit nye la hati. hilang mood. aku ingat kan bayar mahal2 dpt service baik punye. ni x. macam pe je. gggrrr!
..
..
jumpe SYUD (kawan lame) jap. huh. 4 tahun da tak jmpe. xberubah pun muke minah tu. hee~ tak sempat aku nk g tengok wayang. da la ramai gile org. RIMAS tau x. semue macik2, pacik2, dak2 dari mane tah turun kuantan. mentang2 la ade JOM HEBOH. aku tak g pun. bahawa sesungguh nya aku tak boleh sama sekali terdedah dengan cahaya matahari *fakta ok. bukan mengade2.ngan lampu yang terang sangat pun tak boleh. 
..
.. 
sangat la penat. habis RM_ _ _. _ _ hari ni . xkisah pun. mende aku nak. aku da beli *tak semue yang dpt beli*